2021

15.02.2021 kl. 11:42
Det här upplevde vi

Difa frukostmöte med Wärtsiläs CEO Håkan Agnevall hölls på Fennias huvudkontor i Böle på morgonen den 23.11. Presentationen The Wärtsilä Way var intressant och bra. Tack till Wärtsilä och Fennia för att vi kunde erbjuda tillfället för våra medlemmar.  

***

Difa gick på Musikalen Next to Normal den 8 november med ett glatt gäng på 30 personer. Trevligt att igen kunna erbjuda något kulturellt till medlemmarna.

*** 

Nordea stod värd för Difa Prognosen den 6 oktober. Det var chefsanalytiker Jan von Gerich som presenterade de ekonomiska utsikterna i form av ett webinar via Teams. Knappt 30 personer var anmälda till tillfället.

***

Difas medlemmar hade möjligheten att den 2 augusti besöka Saabs utställningspaviljong i Brunnsparken som byggts inför den stora flygshow som flögs över Kronbergsfjärden senare samma vecka. Tack Saab Finland för en mycket intressant företags- och produktpresentation och därpå följande god lunch uppe på paviljongens takterass. 

***

Årets vd-lunch arrangerades ute på Hanaholmens terass med Konstsamfundets vd Stefan Björkman den 8 juni. Trevlig tillställning med många deltagare och intressant tal av Stefan, tack! 

***

Difa Golfen spelades den 20 maj på Kytäjä Golfs North West bana. Årets Difa scramble spelades i fem grupper, totalt 17 spelare och i det vinnande laget spelade i år Leif Stolt, Robert Serén och Hans Weckman. Även närmast flaggan och längsta drive tävlades det om. Oscar Strang och Simon Bergholm van dessa. 

***

Sveriges nya ambassadör Nicola Clase samtalade med Difas medlemmar via Teams fredagen den 12 mars. Det var ett mycket trevligt webinar med många deltagare och många intressanta frågor. Vi tackar ambassadören för den trevliga presentationen och hoppas att vi snart kan träffas på Ambassaden. 

***

Årets första program var en ekonomisk prognos med FIM / S-banken som hölls som ett webinar den 11 februari. Vi tackar Fredrik Karlsson och chefsekonom Lippo Suominen för ett mycket intressant och bra seminarium. Vi tackar också er medlemmar för att så många av er deltog.