2019

09.09.2020 kl. 16:14
Det här upplevde vi
FORK - the end
Närmare 60 personer (medlemmar och deras gäster) njöt av FORKs show på Svenska teatern den 19 november. Kvällen var lyckad och FORK bra  tyckte deltagarna.
Höstfest på Sveriges ambassad
Efter ett års uppehåll var det igen dags att samlas på ambassaden för att fira hösten. På Difas traditionella Höstfest 8.11 deltog i år drygt 60 personer. Stämningen var god och gästerna glada inte minst tack vare The Friendly Faces Quartet som underhöll oss under middagen. Stort tack till dem och till ambassaden för att vi i år igen hade möjlighet att arrangera vår fest hos er.

Difa Prognos på SEB
I början av oktober kunde Difa bjuda in sina medlemmar till ett konjunkturseminarium hos SEB i deras utrymmen på Södra Esplanaden. SEB Finlands Chief Strategist Jussi Hiljanen och Senior Private Banker Markus Ehrnrooth gav sin syn på det rådande ekonomiska läget för de närmare 30 personer som deltog. Semiariet var myckat lyckat och trevligt, ett stort tack till SEB.

Difas Kräftskiva
Den 12 september samlades ett glatt Difa gäng på Elos takterass/bastuavdelning för att njuta av årets bästa kräftor. Sällan är kräftorna så stora och goda och sällan finns det så tillräckligt av dem. En mycket lyckad tillställning, inte minst tack vare catering Mums by Sandra. 

Difa Golfen
Arrangerades på Hjortlandets Vanha Peura bana den 27 augusti i ett strålande sensommarväder. Vi spelade Difa Scramble i tre och fyra personers lag och i årets vinnande lag spelade Simon Bergholm (Kinnarps), Annika Söderholm-Karlsson (Volvo), Hans Weckman och Ulrika Wrede (Difa). 

Vinprovning på Winecellars 
Sommelier Carina Sontag höll en mycket lyckad champagne & skumvinsprovning för de entusastiska medlemmarna och deras avecer. Dryckerna och den goda salladen efteråt lät sig väl smakas efter föreningens årsmöte. 

Årsmöte 
Ansvarsfrihet för 2018 beviljades styrelsen på årsmötet som hölls 7.5.2019 på Winecellars. Peter Ek vars mandat utgick blev omvald och Niclas Sacklén från Stena Recycling valdes in i styrelsen som detta år jobbar med 8 ledamöter. Styrelsen konstituerar sig 4.6 då den sammanträder första gången. 
"Pappan" på Amos scenen
Difas kulturella inslag i år blev teaterpjäsen "Pappan" av Florian Zeller på Svenska teaterns Amos scen. I huvudrollen Asko Sarkola, som tolkade den Alzheimersjuka pappan enastående bra. Difa kom över 20 biljetter och de tog överraskande snabbt slut. Det verkar som om de kulturella inslagen attraherar våra medlemmar. 
VD lunch på Hanaholmen med Fiskars vd Jaana Tuominen
Vd-lunchen på Hanaholmen med Fiskars vd Jaana Tuominen fredagen den 29 mars var lyckad med intressant presentation och trevlig stämning. Vi tackar Jaana Tuominen för att hon ställde upp och presenterade Finlands äldsta bolag. 
Årets första frukostmöte FINAVIA 
Besöket på FINAVIA fredagen den 15 februari lockade många deltagare. Värd för mötet var ekonomidirektör Niclas Köhler som höll ett trevligt, informativt och intressant anförande. Att få ta del av den redan påbörjade utvidgningen och ombyggnaden av flygplatsens byggnader samt vad det stora projektet innebär var intressant. Efter presentationen och frukosten blev det rundtur i bagagehanteringsenheten. Ett mycket lyckat besök i sin helhet och ett stort tack till arrangörerna för att vi blev inbjudna.