2020

08.10.2020 kl. 11:00
Det här upplevde vi
Difa Prognos 
Många intresserade medlemmar kopplade på morgonen upp för att ta del av Difa Prognosen som hölls 8.10.2020 som ett webinar med Elos chefsekonom Tiina Helenius. Tiina redogjorde för konjunturerna och de ekonomiska utsikterna medan vd Satu Huber presenterade bolaget. Vi tackar för ett lyckat Webinar. 
 
 
Vincent van Gogh utställningen på Didrichsens museum 29.9.2020 lockade många Difa medlemmar trots pågående pandemi. Med munskydd och distans kunde deltagarna lugnt njuta av både skumvin och den guidade rundvandringen. Utställningen var mycket fin. Stort Tack till museumet för att vi kunde ordna en privat mottagning för våra medlemmar.
 

 

Difa Golfen
Årets Difa Golf spelades i ett strålande väder på Kurk Golfs LakeValley bana onsdagen den 19 augusti. Stämningen var på topp bland de 15 deltagarna som spelade Difa Scramble i tre personers lag. Efter målgången blev det prisutdelning och sallad ute på den nedre terassen. I det vinnande laget spelade Robert Serén, Martin Baltscheffsky och Ulrika Wrede. "Närmast flaggan" vann Robert Serén och "längsta drive" Leif Stolt.

 

Ekonomisk Prognos på Fennia Kapitalförvaltning
Året inleddes med ett ekonomiskt frukostseminarium på Fennia Kapitalförvaltning den 6 februari där vd Eero Eriksson och kapitalförvaltare Maria Östergård-Käld presenterade de senaste ekonomiska utsikterna. Ett välbesökt och mycket lyckat tillfälle! 

Difa r.f.

Verksamhetskoordinator 
Ulrika Wrede
+358 40 500 3975
ulrika.wrede(ätt)kolumbus.fi

Samarbetspartners

Sveriges ambassad i Helsingfors
Hanaholmen  
Business Sweden
Finsk-svenska handelskammaren