2015 - Läs om året

22.06.2016 kl. 22:59

9.2 SNS Seminarium / Den nordiska bolgsstyrningsmodellen

Difas medlemmar hade möjlighet att delta i  SNS seminarium där man samlat en grupp ledande nordiska experter inom bolagsstyrning för att definiera och beskriva den nordiska bolagsstyrningsmodellen. Den 4 december presenterades resultatet av arbetet i en ny bok i Stockholm och den 9 februari hölls ett seminarium på Hanaholmen kring temat. Många Difa medlemmar passade på att delta i det mycket lyckade seminariet.

 

31.03 Vd-lunch med försvarsminister Carl Haglund på Ambassaden.

Vd lunchen skulle hållas på Sveriges ambassad men flyttades i sent skede till Hanaholmen eftersom minister Haglund var tvungen att närvara vid ett presstillfälle med Sveriges försvarsminster genast efter vår lunch. Vd lunchen var lyckad och de ca 40 deltagarna hade efter lunchen en möjlighet att närvara vid tillfället där de båda ministarna talade. 

 

25.04 - 26.4  Difa Resa till Berlin

Difa resan årdnades i år som en veckoslutsresa under våren och resemålet var Berlin. På programmet mycket historia och sevärdheter. 21 resenärer deltog i  den lyckade resan.

 

7.05 Årsmöte, Nordea presentation och Konststiftelsen Meritas huvudsamling

Nordea stod värd för kvällen där medlemmarna bjöds på en intressant föreläsning om banken och en fin presentation av   konstsamlingen. Kvällen avslutades med att deltagarna bjöds på en god buffet. På tillställningen närvarade ca 40 Difa medlemmar.

 

18.08  Difa Golf på Masters, Kräftor på Blekholmen NJK

Golf på dagen och kräftor på kvällen enligt gammalt beprövat mönster. Golfen spelades under en härlig varm sommardag på Masters Forest bana. Kvällens kräftor serverades på NJK Blekholmen, första året som en avec tillställning. Dagen liksom kvällen var mycket lyckad och kräftskivan lockade drygt 40 deltagare.

 

30.9 Difa Prognos på Handelsbanken

Prognosen på Handelsbanken i form av ett frukostmöte, som redan blivit tradition fyllde än en gång bankens sal. Chefsekonom Tiina Helenius presenterde de färskaste ekonomiska utsikterna för 2016.  

 

13.11 Jubileumsfest på Sveriges Ambassad

Difa 70 års Jubileum firades mäktigt på Sveriges fina Ambassad, med närmare 90 deltagare. Festen med sång, dans och övrigt program var mer än lyckad. 

Ulrika Wrede

Difa r.f.

Verksamhetskoordinator 
Ulrika Wrede
+ 358 40 500 3975
förnamn.efternamn@kolumbus.fi

Samarbetspartners

Sveriges ambassad i Helsingfors

Hanaholmen  

Business Sweden

Finsk-svenska handelskammaren