2014 - Läs om året

22.06.2016 kl. 22:59

01.04  Vd-lunch med Björn Rosengren / Wärtsilä

Årets vd lunch med Björn Rosengren från Wärtsilä som talare lockade närmare 50 åhörare till Sveriges ambassad. Föredraget var intressant, stämningen i topp och lunchen god.

24.04 Årsmöte, Amos Andersons konstmuseum, Folksam Skadesförsäkringar

Årsmötet hölls detta år på Amos Andersons konstmuseum på Georgsgatan. Efter mötesformaliteterna blev det guidad rundvandring i museet och därefter bjöd Folksam på presentation och traktering nere i kaféet. 

27.05  Datasäkerhetsseminarium på Ericsson, Difa Golf Hirsala

Ett mycket intressant datasäkerhetsseminarium hölls ute i Jorvas hos Ericsson före den traditionella Golfturneringen. Tyvärr var deltagarantalet inte så stort, men de som deltog var alla mycket nöjda med dagen. Ett stort tack till Ericsson för arrangemanget.

02.10 Difa Prognos

Den traditionella Prognosen samlade den tidiga morgonen igen drygt 30 åhörare, där chefsekonom Tiina Helenius redogjorde  hur de ekonomiska framtidsutsikterna enligt Handelsbanken ser ut. Ett tack till Handelbanken för att vi igen fick inbjudan.

23.10 Munch utställningen på Didrichsens konstmuseum

Munchs utställning på Didrichsens konstmuseum var en success. Många fler deltagare än räknat deltog i den guidade privata tillställningen. Mycket lyckat och inressant.

07.11 Höstfest

Årets Höstfest firades på Skatuddens Casino med Geir Rönning som artist. Kvällen var lyckad med mycket dans och sång. Vi tackar Doctagon för sponset.

18.12 Fork-x på Alexandersteatern

Årets sista Difa program blev drygt 30 deltagare som upplevde Fork på Alexandersteatern. Konserten var bra och deltagarna nöjda. 

Ulrika Wrede

Difa r.f.

Verksamhetskoordinator 
Ulrika Wrede
+ 358 40 500 3975
förnamn.efternamn@kolumbus.fi

Samarbetspartners

Sveriges ambassad i Helsingfors

Hanaholmen  

Business Sweden

Finsk-svenska handelskammaren