2013 - Läs om året

22.06.2016 kl. 22:58

Frukostseminarium med Speakersforums "årets talare" André Noel Chaker 28.2.2013

Medlemsbolaget Eventforum bjöd Difas medelmmar på ett mycket intressant seminarium med Speakerforums "årets talare" André Noel Chaker. Tillfället ordnades på Handelsgillet och fyllde hela Donator kabinettet. Ett stort tack till Eventforum / Speakersforum för tillfället.

 

Difa såg pjäsen "Kungen" på Lilla Teatern 3.4.2013

Pensions Fennia bjöd deltagarna på en trevlig och god buffé i deras personalmatsal innan teatern. Ett stort tack till Peter Ek för bespisningen innan teatern. 

 

VD-lunch på Ambassaden, Bergsrådet Stig Gustavson 22.4.2013

Bergsrådet Stig Gustavson diskuterade kring den till honom ofta ställda frågan "Hur går det?" Stig talade utgående från intressanta analyser som beskriver världsmarknadsläget inom flere viktiga branscher. Vi fick även ta del av tankar kring vad Finland kunde göra för att förnya industrin och bevara den finländska konkurrenskraften. Tillfället ordnades på ambassaden. 

 

Årsmöte på Ambassaden 22.4.2013

För vd-lunchen hölls Difas årsmöte. Styrelsen beviljades ansvarsfrihet och styrelsen omvaldes.

 

Difa Golf & Kräftor 21.8.2013

Golfen spelades på Masters i strålande vädet. Spelformen var scramble. Det vinnande laget bestod av Patrik Mattsson, Robert Fagerström och Leif Ramm-Schmidt. Vi gratulerar vinnarna. På kvällen hölls Difas kräftskiva på Ugnsholmens Café. 

 

Difas Studieresa till Bologna 12-14.9.2013

Tidig start för de 20 deltagarna, flyg via Köpenhamn och ankomst till Bologna tidig förmiddag. Buss förde oss mot Reggio Emilia där det blev studiebesök på Castellis olika anläggningar och också litet tid för Fidenza Village. I Bologna blev det morgon seminarie där Olof Rehn talade om koncernintern prissättning i beskattningen - uppdatering och utvecklingslinjer. Gemensam Difa middag på en trevlig trattoria på lördag kväll och snabb guidad sightseeing till fots i Bologna centrum innan hemfärd. Resan var mycket lyckad och Difa vill rikta ett stort tack till Bill Stjernberg från Lindahls Skånemejerier för de mycket intressanta besöken på Castellis olika anläggningar.

 

Difa Höstfest 8.11.2013

Höstfesten ordnades i år ute på Ugnsholmen. Stämningen i restaurangen var på topp från början redan, inte minst tack vare toast master Tom Ginman. Efter den superba middagen uppträdde André Wickström för publiken. Skratten ekade i salen vilket talade för sej om hur han lyckades jämföra olikheter svenskar finnar emellan. Efter middagen tog DJ Kalle vid och spelade musik så att det blev trängsel på dansgolvet. Drygt 50 gäster deltog i den trevliga festen.

Ulrika Wrede

Difa r.f.

Verksamhetskoordinator 
Ulrika Wrede
+ 358 40 500 3975
förnamn.efternamn@kolumbus.fi

Samarbetspartners

Sveriges ambassad i Helsingfors

Hanaholmen  

Business Sweden

Finsk-svenska handelskammaren